Secure Remote Access

Eenvoudig veilige toegang tot apps en desktops – overal.

Bied gebruikers veilige, naadloze toegang op afstand tot bedrijfsnetwerken en resources wanneer ze op reis zijn of op afstand en vanuit huis werken. Mete Secure Remote Access wordt de privacy en integriteit van gevoelige informatie gegarandeerd met oplossingen als multi-factor authenticatie, endpoint systeem compliance scanning en versleuteling van verzonden data. 

Door de explosieve groei van het aantal cloudapplicaties op de werkplek verwachten klanten, partners en werknemers dat ze overal en altijd verbinding kunnen maken, en met het apparaat van hun keuze. Het bieden van ononderbroken en goed beveiligde toegang tot je netwerk en bedrijfsmiddelen is tegenwoordig essentieel voor een goede productiviteit en concurrentiepositie.

 Het doet er niet toe of je toegang biedt tot bekabelde of draadloze netwerken of tot cloudapplicaties of IoT-apparaten; je zult maatregelen moeten nemen om ervoor te zorgen dat malware, kwaadaardige websites en onbevoegde gebruikers niet bij je fysieke en virtuele bedrijfsmiddelen kunnen komen. En dat alles moet je doen zonder dat de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid eronder lijden.

Belangrijkste Remote Secure Access uitdagingen

 • Goede zichtbaarheid krijgen van zowel bekende als onbekende netwerkapparaten.
 • Gevoelige systemen en data beschermen tegen apparaten die niet aan het beleid voldoen.
 • Menselijke tussenkomst voor veilige netwerktoegang minimaliseren.
 • Wettelijke voorschriften naleven.
 • Bezoekers en werknemers eenvoudig hun eigen apparaten laten gebruiken.
 • BYOD, IoT en onbevoegde apparaten effectief beheren.

In het verleden boden zakelijke VPN-verbindingen een gebruikerservaring die verre van ideaal was. Pas sinds de introductie van SSL VPN's kunnen gebruikers ook onderweg snel en veilig gebruikmaken van bedrijfsmiddelen. Maar de complexiteit van dergelijke oplossing is sterk toegenomen, doordat gebruikers steeds meer verschillende apparaten mee naar hun werk nemen en verwachten dat ze die overal probleemloos kunnen gebruiken.

Daarnaast willen organisaties meer inzicht in de beveiliging van zowel bekabelde als draadloze omgevingen. Ze willen bijvoorbeeld kunnen vaststellen of een gebruiker het netwerk gebruikt via een bedrijfsapparaat of persoonlijk apparaat, en zeker weten dat de beveiliging van het apparaat niet is geschonden.

Deze oplossingen kunnen worden gekoppeld aan interne toegangscontroles, zodat je gebruikers en hun identiteiten in feite de nieuwe buitengrens van je netwerk worden. Op die manier volgen beleidsregels de gebruiker – dit houdt in dat de toegang is beperkt tot de middelen die een gebruiker nodig heeft om zijn werk te doen. Dit kan op een overkoepelende manier worden geregeld of afhankelijk zijn van apparaat en/of locatie.

Onze oplossing: de best practices van Infradata

Het is verstandig om bepaalde best practices te volgen wanneer je externe toegang wilt bieden aan je werknemers, partners en dochterondernemingen. Zorg dat je een bedrijfsbeleid voor apparaten opzet. Daarmee kun je beheren welke apparaten toegang kunnen krijgen tot de bedrijfsmiddelen, welke software mag worden geïnstalleerd door eindgebruikers en welke minimale eisen er worden gesteld aan de eindpuntbeveiliging.

De experts van Infradata helpen je met het bepalen van de geschiktste oplossing voor externe toegang, op basis van bewezen technologieën. Er zijn vandaag de dag vele manieren om van afstand verbinding te maken met bedrijfsmiddelen en dit heeft als gevolg dat die externe toegang een integraal onderdeel moet zijn van je beveiligingsarchitectuur.

De voordelen

 • Verbeter de zichtbaarheid van en controle over de apparaten die gebruikmaken van je bedrijfsmiddelen.
 • Vereenvoudig het beheer van externe toegang.
 • Verbeter je beveiliging en naleving.
 • Keuzevrijheid bij het kiezen van oplossingen voor externe toegang van toonaangevende leveranciers.
 • Integreer een oplossing voor externe toegang in je overkoepelende beveiligingsarchitectuur.
 • Verminder de risico's van projecten met geteste en gecertificeerde oplossingen van Infradata.
 • Profiteer van de best practices van Infradata op het gebied van veilige externe toegang.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Remote Secure Access van Infradata

Onze oplossingen voor beveiliging op afstand is een integraal onderdeel van onze reeks oplossingen voor identiteit- en toegangsbeheer.

De oplossingen voor externe toegang van Infradata kunnen eenvoudig worden uitgebreid met een brede scala aan beveiligingsfuncties. Daarmee kun je apparaten bekijken en beheren en een overkoepelend systeem opzetten voor het omgaan met bedreigingen in bekabelde en draadloze omgevingen, datacenters en de cloud.

 

Veilige toegang vanaf elke locatie

Beveiliging voor mobiel en BYOD

Netwerktoegangscontrole

Gastnetwerken

Snelle on-boarding

Compliance van endpoints

Single sign-on

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer