Firewall Protection

Oplossingen met next-generation firewalls.

Bescherming tegen bedreigingen en ongewenste content.

Ondernemingen worden geconfronteerd met steeds geavanceerdere cyberaanvallen die de continuïteit van hun activiteiten in gevaar brengen. De perimeters van bedrijven zijn verspreid over meerdere locaties, on-premises datacenters en private, hybride en multicloud-omgevingen. Medewerkers gebruiken meerdere apparaten, zowel die van het bedrijf als die van henzelf, en werken vanaf diverse locaties. Nieuwe regelgeving op het gebied van beveiliging en privacy dient zich aan en wordt steeds robuuster, met als gevolg dat het naleven hiervan en het voldoen aan de beveiligingsnormen uitgroeit tot een alsmaar grotere uitdaging. 

Veel organisaties hebben meerdere lagen cyberbeveiliging geïmplementeerd om hun panden, gebruikers, data, netwerken en applicaties te beschermen. Vanwege de snelheid waarmee innovatie plaatsvindt en de rappe levenscycli van beveiligingstechnologieën zijn flexibele en multidisciplinaire beveiligingsengineers nodig om deze oplossingen te bedienen en te onderhouden. Firewalls worden vaak gebruikt als eerstelijnsbescherming. Volgens Gartner ligt de oorzaak van 99% van alle firewallpenetraties bij misconfiguratie, en niet zo zeer bij de zwakke plekken in de firewall.

Oplossingen met next-generation firewalls

Met de komst van het cloudtijdperk is ook de behoefte ontstaan aan een nieuwe generatie firewalls. Deze moeten eenvoudig te onderhouden zijn, en inzicht en omvangrijke beveiliging bieden voor private en multicloud-omgevingen. Verder is het van belang dat deze nieuwe firewalls geïntegreerd kunnen worden in de bestaande beveiligingsarchitectuur, die waarschijnlijk Identity & Access Management (IAM), SIEM en sandboxing omvat.

Cases van firewall deployment

Best-of-breed firewallbescherming.

Infradata biedt best-of-breed firewallbescherming van toonaangevende en visionaire firewall-leveranciers – naar keuze volledig dan wel deels beheerd. De combinatie van de beste technologie en vakkundige Infradata-engineers garandeert maximale efficiency en de hoogste beveiliging. 

Firewallbescherming omvat verschillende toepassingen:

  • Stateful firewalls
  • Next-generation firewalls
  • Intrusion detection
  • Universal threat management

Stateful firewalls

De stateful firewall is de eerste en meest fundamentele generatie firewalltechnologie. Het houdt de status bij van elke connectie die via de firewall verloopt en wordt tegenwoordig nog steeds gebruikt voor het beschermen van netwerken in plaats van traditionele Access Control Lists.

Next-generation firewalls

Next generation firewalling is onderdeel van de derde generatie firewalltechnologie en combineert de functionaliteiten van bedrijfsfirewall, intrusion prevention systeem (IPS), applicatiecontrole, URL filtering, VPN, sandboxing en meer.

Intrusion detection

Intrusion detection kan worden aangeboden als standalone oplossing of als add-on bij een next-generation firewall oplossing. Deze technologie detecteert en blokkeert bedreigingen van schadelijke en risicovolle applicaties voordat ze netwerkapparaten bereiken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van real-time threat intelligence in combinatie met intrusion detection-regels.

Universal threat management

Universal threat management (UTM) is een netwerkbeveiligingsoplossing die meerdere beveiligingsfeatures biedt. Kenmerken van UTM zijn onder meer antivirus, antispyware, antispam, network firewalling, intrusion detection en prevention, content filtering en datalekpreventie.

De voordelen

Infradata biedt grote en kleine klanten de nieuwste data- en netwerkbeveiliging in geïntegreerde oplossingen met next-generation firewalls, die de complexiteit verminderen en de totale cost of ownership verlagen. Of je nu behoefte hebt aan next-generation beveiliging van jouw datacenter, onderneming, klein bedrijf of thuiskantoor – Infradata heeft altijd een passende oplossing.

Keuzevrijheid: Infradata biedt bescherming middels firewalls van toonaangevende leveranciers, en onze engineers bouwen een maatwerkoplossing gebaseerd op jouw technische en zakelijke vereisten.

Een complete oplossing: wij ondersteunen je bij het selecteren van de juiste technologie, en tijdens uitrol en migratie.

Bediening en onderhoud: Infradata biedt vele opties voor het bedienen en onderhouden van je firewalls, waarbij je beschikt over onze 24/7 monitoringcapaciteiten.

Andere aanverwante diensten en producten omvatten:

  • Firewall operation management
  • Auditering en assessment van firewallregels
  • Opschonen en optimaliseren van firewallregels
  • Firewallmigratie

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer