Netwerkbeveiliging

Verdedig je netwerk, gegevens en gebruikers met de snelste en betrouwbaarste bescherming tegen cyberaanvallen.

De beste netwerkbeveiliging voor je bedrijf met toonaangevende efficiëntie en beschikbaarheid.

Netwerkbeveiliging vormt een voortdurende uitdaging. Organisaties verspreiden zich steeds meer, applicaties worden naar de cloud verplaatst en bedreigingen ontwikkelen zich snel. Gegevens in de cloud zijn nog aan extra bedreigingen onderhevig. Ze moeten dan ook op een andere manier worden behandeld omdat ze moeten voldoen aan specifieke regelgeving per bedrijfstak en type, die bovendien aan verandering onderhevig is. Apparaten die applicaties benaderen, zijn steeds vaker verbonden met publieke netwerken waar ze lang niet zo goed zijn beschermd als wanneer de eigen oplossing voor perimeterbeveiliging wordt gebruikt. Extra beveiliging van de endpoints kan een deel van de zorgen wegnemen.

Los van de gebruikte beveiligingsoplossing moet elk element op een gestructureerde manier worden beheerd. Als in de cloud, op de perimeter, in het netwerk of op het eindpunt Indicators of Attack (IOA's) of Indicators of Compromise (IOC's) worden aangetroffen, kan direct worden gewaarschuwd en actie worden ondernomen. De oplossing heeft geen invloed op de gebruikerservaring of de efficiëntie.

Infradata beschermt niet alleen de datacenters, edges, filialen en cloudnetwerken van je bedrijf, maar ook de gebruikers van de cloudnetwerken. We maken gebruik van de beste netwerkbeveiliging ter wereld, waardoor je kunt besparen op waardevolle tijd en resources. Onze oplossingen zijn transparant voor de eindgebruiker. Ze zijn bovendien in hoge mate geautomatiseerd, waardoor de operationele impact op je organisatie tot een minimum wordt beperkt.

Oplossingen van Infradata Network Security bieden een hoge mate van beveiliging en zijn geschikt voor diverse omgevingen en klantbehoeften. Ze zijn dan ook ideaal voor next-generation netwerken waarin behoefte is aan flexibele en schaalbare implementatieopties.

 

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer