Cyber Security

Ontdek onze holistische benadering van de beveiligingsarchitectuur.

Toekomstbestendige beveiliging. Voorbij de frontlinie van Cyber Security.

Cyberaanvallen blijven groeien in aantal en verfijning. Het bereik van slechte acteurs breidt zich uit. Bovendien stellen digitale transformatie en nieuwe technologieën organisaties bloot aan nieuwe kwetsbaarheden.

Het doel van alle organisaties moet zijn om niet alleen de onderneming te beschermen met goede cyberveiligheidshygiëne en basislijnen van verdediging, maar ook om de respons te optimaliseren met geavanceerdere hulpmiddelen en strategieën. Naarmate de digitale transformatie voortschrijdt, zou cyberbeveiliging een ondersteunende functie moeten zijn in plaats van een blokkering van innovatie en verandering.

De enige effectieve aanpak van beveiliging is een holistische benadering van de beveiligingsarchitectuur, voor een beheerbare, flexibele, veerkrachtige en responsieve bescherming. Met de oplossingen van Infradata kun je op veilige wijze digitaal zakendoen.

Constante waakzaamheid

De hedendaagse bedreigingen zijn een risico voor je gevoelige data, winstgevendheid en reputatie. IT-beveiliging moet een doorlopende activiteit zijn en vereist een goed inzicht in hoe gebruikers, klanten en applicaties toegang krijgen tot data en hoe apparaten zijn geconfigureerd.

Infradata is al ruim tien jaar gespecialiseerd in het evalueren, implementeren en beheren van informatiebeveiliging voor bedrijven. Dankzij onze zeer uitgebreide ervaring ontwikkelen we beveiligingsstrategieën en -oplossingen die meegroeien met de veranderende behoeften van jouw bedrijf.

Ons team met experts helpt je met het beperken van de risico's van hedendaagse bedreigingen.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer