WAN Solutions

Het WAN van de volgende generatie.

De uitdagingen met betrekking tot het aanleggen van een WAN (Wide Area Network) zijn de afgelopen tien jaar ingrijpend veranderd. Het ontwerp van een WAN draaide meestal om de locatie van gebruikers ten opzichte van het datacenter en de benodigde capaciteit tussen dat datacenter en die gebruikers. Traditionele routers met standaard routeringsprotocollen zoals OSPF en BGP deden al het werk en zorgden ervoor dat gebruikers de applicaties in het datacenter konden gebruiken. Het aanleggen van nieuwe verbindingen kon weken of zelfs maanden duren. Maar tegenwoordig willen we binnen een paar uur verbonden zijn.

Het WAN verandert constant

Het WAN en internet waren altijd gescheiden netwerken, die via het datacenter met elkaar konden worden verbonden, met één firewall ertussen. Deze scheiding is niet meer zo duidelijk. Applicaties en data bevinden zich in toenemende mate op internet. Het WAN wordt niet langer alleen gebruikt voor het verzenden van e-mail en bestanden, maar ook voor telefonie, livevideo en real-time applicaties. Gebruikers werken net zo vaak op kantoor als daarbuiten, en verwachten dat ze dezelfde applicaties kunnen gebruiken zonder iets van de locatie te merken. Applicaties bevinden zich niet altijd binnen je infrastructuur. Je hebt er geen volledige controle over maar wordt wel verantwoordelijk gehouden voor de gebruikerservaring en de beveiliging. En als klap op de vuurpijl is een WAN dat vandaag nog perfect werkt, morgen mogelijk achterhaald door iets beters.

WAN Solutions

Vroeger werd het netwerk beheerd door netwerkprotocollen, maar tegenwoordig gebeurt dit veel vaker softwarematig. SDN en SD-WAN zijn meer dan buzzwords; ze bieden een nieuwe blik op wat het netwerk nu eigenlijk is en wat het jouw organisatie te bieden heeft. Ongeacht de vereisten van gebruikers en applicaties. Met SDN en SD-WAN kun je wijzigingen in je netwerk maken met minimale overhead en kosten. Bovendien kun je het maken van wijzigingen automatiseren.

Wat kan Infradata voor je doen?

Infradata heeft dertien jaar ervaring met de bouw van WAN-oplossingen voor bedrijven en carriers. Dankzij onze ervaring met carriers en ons uitgebreide netwerk hebben wij de knowhow om jou te helpen met de overgang naar een nieuw WAN, dat zich aanpast op het type applicatie (kritiek/niet-kritiek, real-time/niet-real-time), de applicatielocatie (datacenter of de cloud) en gebruikerslocatie.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer