Service Provider oplossingen

Core Networking

High-Performance Core Network-oplossingen.

Omdat onze behoefte aan gegevensintensieve services blijft toenemen, moeten providers voortdurend investeren in circuits en routers met hoge bandbreedte, om de Quality of Service (QoS) te kunnen bieden die de consumenten nu eenmaal verwachten. En omdat energie op sommige plaatsen steeds duurder wordt en lastiger te faciliteren is, moeten providers bovendien op zoek naar energiezuinige oplossingen voor hun alsmaar groeiende netwerk.

Meer service

Naarmate het aantal services binnen netwerken toeneemt, is de wens ontstaan om deze services op een eenvoudige manier te kunnen configureren, vaak door de partijen die deze services gebruiken. Providers willen daarom softwaregestuurde netwerktoepassingen zodat ze klanten verschillende serviceniveaus kunnen aanbieden, en uiteindelijk een manier om services zelf te kunnen inrichten, zodat de operationele kosten voor providers afnemen.

Meer controle

MPLS is nog steeds het meest gekozen protocol, waarbij veel providers het gebruik ervan richting de klant schuiven door het gebruik volledig te benutten. Toch beginnen sommige providers na te denken over het gebruik van nieuwere protocollen, zoals Segment Routing- en SD-WAN controllers, om betere services te kunnen leveren.

Optische netwerken

Naarmate bandbreedte blijft groeien, gaan providers nu ook dark fiber benutten en gebruiken ze CWDM- en DWDM-technologieën (Course Wave Division Multiplexing/Dense Wave Division Multiplexing) door zelfstandige optische apparaten in te richten of WDM-interfaces rechtstreeks op routers te gebruiken.

Hoe kan Infradata hierbij helpen? 

Infradata houdt zich al ruim tien jaar bezig met de bouw van basisnetwerkstructuren en bezit een grondige kennis van en ervaring met de implementatie van zowel pakket- als optische netwerktechnologie voor enkele van de grootste providers in Europa.

Onze hoog opgeleide en gecertificeerde technische teams kunnen basisnetwerken ontwerpen, leveren en bedienen met de meest recente technologie van providers als Juniper Networks, specialisten op het gebied van zowel low- als high-end routeringsapparaten die in schaal kunnen variëren van Gbps tot Tbps. 

Met onze optische expertise kunnen we netwerken met hoge capaciteit leveren met BTI- en ADVA Optical Networking-producten. We leveren zowel CWDM- als DWDM-oplossingen. 

De Northstar-controller van Juniper Network is een toonaangevende SD-WAN-controller voor het beheer van grootschalige basisnetwerken en de services die via deze netwerken worden geleverd.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer