Service Provider oplossingen

Broadband Termination

Next-generation B-RAS- en BNG-oplossingen.

Broadbandservices aan eindklanten zijn voorbereid voor een lokale uitwisseling, waarbij de eindklant een Digital Subscriber Line Access Multiplexer (DSLAM) of Multi Service Access Node (MSAN) invoert.

In veel landen is de gevestigde provider de eigenaar van deze apparaten en grossiert de provider in broadbandservices voor internetproviders (ISP's). Op die manier wordt verkeer dat van gebruikers weer teruggaat via het netwerk, van de DSLAM naar een Broadband Termination-knooppunt geleid dat eigendom is van de eind-ISP.

Het B-RAS- of BNG-apparaat (Broadband Remote Access Server/Broadband Network Gateway) beëindigt vervolgens het getunnelde verkeer, verifieert de gebruiker en verstrekt de service aan de gebruiker. 

Nu breedbandservices zijn uitgebreid en meerdere services aanbieden, is het niet ongebruikelijk dat een breedbandcircuit gegevens-, spraak- en videoservices via één circuit levert. De ISP moet dit verkeer dan kunnen onderscheiden en dit dienovereenkomstig kunnen verwerken.

BNG-apparaten zijn dikwijls geografisch verenigd en moeten daarom vele duizenden gebruikers kunnen ondersteunen. Mogelijk met diverse serviceaanbiedingen die verschillende servicekwaliteiten vereisen.

Dat betekent dat een BNG-apparaat grote hoeveelheden gegevens, wachtrijen en sessies moet kunnen afhandelen om de diverse behoeften van het klantenbestand van de ISP te kunnen ondersteunen, met zowel privé- als zakelijke klanten op hetzelfde apparaat.

Infradata werkt samen met Juniper Networks om broadband termination van topklasse te kunnen leveren met behulp van MX-routers. We hebben ruime ervaring met het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van klein- en grootschalige implementaties van broadband termination-technologie voor klanten wereldwijd.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superior Project Execution

First time right philosophy.

Direct Expert Access

Skilled multi-certified engineers who are context-aware.

Lean and Agile

Achieving quality, speed and customer alignment.

Vendor Agnostic

Designing and delivering best-of-breed solutions.

Holistic Approach to Security

From endpoint to network edge.

Proven Experience

Delivering services and solutions globally.

Ready to talk?

Get in touch with us today.

Give us a call or leave a message. Our team is ready for your business.

Leave message Call now Request Quote

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer