Hybrid Cloud Oplossingen

Creëer de perfecte cloud voor jouw onderneming.

De cloud vormt de basis voor een kosteneffectieve en succesvolle IT-transformatie.

Publieke cloudoplossingen zijn ideaal voor ondernemingen die een geheel nieuwe infrastructuur opbouwen. De inspanning die nodig is om een schaalbaar datacenter te bouwen is minimaal en de capaciteit kan groeien en krimpen op basis van de actuele vraag. De kosten van de oplossing zijn 100% OPEX en gekoppeld aan het actuele gebruik van de middelen. Feit is dat slechts 12% van de bedrijven met een IT-infrastructuur uitsluitend een publieke cloud gebruikt. Het merendeel van de organisaties werkt met een hybride model.

Hybrid Cloud

Zelfs bedrijven die beginnen met een 100% publieke cloud zullen op enig moment een deel van hun infrastructuur intern beheren. Maar waarom zou je een zuiver OPEX-kostenmodel inruilen voor een model dat CAPEX en vaste OPEX introduceert? Het antwoord is simpel: kosten.

Cloudproviders hebben overhead om het piekgebruik van hun infrastructuur te kunnen opvangen, en hoewel ze het risico kunnen spreiden over een groot aantal klanten met verschillende gebruiksprofielen, moeten ze deze overhead alsnog doorberekenen. Als je weet welke middelen je minimaal nodig hebt voor 24/7 capaciteit, kan het zinvol zijn om deze permanente capaciteit zelf te bouwen en te bedienen.

Net zoals het zinvol is om een taxi te nemen, een auto te huren of er een te kopen, afhankelijk van waar en hoe vaak je vervoer nodig hebt. Fluctuaties in capaciteitsbehoefte en problemen met private capaciteit zijn eenvoudig op te vangen door meer capaciteit toe te voegen in de publieke omgeving. 

Een deel van je infrastructuur privaat houden kan het ook makkelijker maken om te voldoen aan de privacywetgeving en controle te houden op alle data. Bovendien kan je op die manier legacy-applicaties blijven gebruiken die wellicht niet geschikt zijn voor de cloud.

Welke hulp kan Infradata bieden?

Een modern datacenter verbetert de levering van traditionele en cloud-native applicaties – en verlaagt de kostenstructuur van IT zodat je je resources kunt inzetten voor innovatie. Infradata heeft 13 jaar ervaring in het bouwen van publieke en private datacenters en carrier-WAN-oplossingen. Dankzij onze ervaring en relaties op het gebied van hosting beschikken wij over de knowhow om jouw private cloudinfrastructuur te bouwen of deze te koppelen aan de publieke cloud, om zo een naadloos elastische infrastructuur te creëren.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer