NuQulus Cloud Automation

Leverancier-onafhankelijk platform voor NFV-orchestration.

nuQulus is een gloednieuw, leverancier-onafhankelijk platform voor NFV-orchestration, dat geheel door Infradata is ontwikkeld. De potentiële voordelen van NFV-orchestration op het gebied van flexibiliteit en time-to-value zijn nog niet gerealiseerd, in weerwil van de hype. Maar dat verandert nu.

nuQulus reduceert de benodigde tijd voor het uitrollen van nieuwe services van uren (of zelfs weken) naar luttele minuten. nuQulus is een lichtgewicht platform dat on-premises wordt geïmplementeerd en via standaarden communiceert met het netwerk van een serviceprovider. Het is gebaseerd op een managed-servicesmodel en biedt 24/7 operationele ondersteuning.

NuQulus

De implicaties hiervan zijn enorm. Met dit platform kunnen serviceproviders vele netwerk- en beveiligingsservices bieden aan hun klanten in een fractie van de tijd die daar normaal voor nodig is – en met een veel kortere time-to-value. En dankzij het geautomatiseerde en herhaalbare model van nuQulus komen er meer interne resources vrij.

nuQulus biedt vele oplossingen voor bedrijven en multi-tenant serviceproviders: SD-WAN, SD-Branch, Network Functions Virtualization (NFV), cloud-CPE, Telco Cloud en nog veel meer. nuQulus ontwerpt, beveiligt, automatiseert en beheert de complete levenscyclus van de services op uiteenlopende netwerkapparatuur zoals routers en firewalls.

De voordelen van nuQulus

 nuQulus biedt drie belangrijke voordelen:

  • Winstgevendheid: verhoog de waarde van bestaande services door bijvoorbeeld UTM-functionaliteit uit te rollen voor bestaande firewallklanten, zonder hardware te vervangen.
  • Automatisering: elimineer handmatige configuraties en fouten door de automatisering van veelvoorkomende taken en configuratiewerkzaamheden
  • Snellere implementatie van nieuwe services, op een veilige en betrouwbare manier 

NFV-orchestration wordt volwassen

Er is al enige tijd veel te doen over NFV-orchestration en de mogelijke voordelen op het gebied van flexibiliteit en time-to-value van deze technologie. De platformen worden steeds verder ontwikkeld maar zijn tot nog toe geen levensvatbare optie gebleken voor de meeste organisaties, met name in omgevingen met meerdere leveranciers.

Waarom? In de meeste gevallen is het eenvoudigweg een kwestie van geld. Sommige platforms voor NFV-orchestration zijn gericht op de coördinatie van de middelen en technologieën die nodig zijn voor het opzetten van cloudservices en -applicaties. Maar voor de meeste serviceproviders en bedrijven zijn de kosten simpelweg te hoog.

Daarnaast zijn de platforms gesloten, wat betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt voor de provisioning van de technologieën en services van die specifieke leverancier.

Maar dit gaat allemaal veranderen.

nuQulus is een gloednieuw, leverancier-onafhankelijk platform voor NFV-orchestration, dat de benodigde tijd voor het uitrollen van nieuwe services terugbrengt van uren (of zelfs weken) naar luttele minuten. Het is een lichtgewicht platform dat on-premises wordt geïmplementeerd en via standaarden communiceert met het netwerk van een serviceprovider. Het is gebaseerd op een managed-servicesmodel en biedt 24/7 operationele ondersteuning.

De implicaties hiervan zijn enorm. Met dit platform kunnen serviceproviders en bedrijven vele netwerk- en beveiligingsservices bieden aan hun klanten in een fractie van de tijd die daar normaal voor nodig is – en met een veel kortere time-to-value. En dankzij het geautomatiseerde en herhaalbare model van nuQulus komen er meer interne resources vrij.

Elke nieuwe technologie doorloopt vergelijkbare fasen. Pas nadat de aanloopproblemen van de eerste jaren voorbij zijn, zal het ware potentieel duidelijk worden. NFV-orchestration is daarop geen uitzondering. Met nuQulus nemen wij de laatste hindernissen weg voor het grootschalige gebruik ervan.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer