Mobile Signaling

Protocol Interworking Function

Zorg voor integratie en een soepele overgang tussen protocollen

In de afgelopen decennia zijn er een groeiend aantal signaleringsprotocollen en interfaces geïntroduceerd voor vaste en mobiele netwerken. Dit om verschillende connectiviteit, functies en kenmerken te bieden voor veel producten van een aantal leveranciers.

Terwijl de telecomsector nog steeds vertrouwt op SS7- en Diameter-gebaseerde connectiviteit, zal HTTP/2 worden geïntroduceerd als het aangewezen 5G Next Generation Core Network-protocol.

Het gebruik van meerdere protocollen en technologiedomeinen vereist Protocol Interworking. Dit is niet alleen vereist om de integratie en een soepele overgang tussen protocollen van bestaande Mobile Fixed/WiFi- of IT-domeinen te garanderen, maar ook om de connectiviteit met de 5G Core mogelijk te maken. Voor de meeste leveranciers, operators en integrators resulteert dit in het toevoegen van nieuwe interfaces aan individuele netwerkproducten, die meestal eindigen in kostbare, tijd- en resource-intensieve ontwikkelingsprojecten.

Infradata levert een Interworking Gateway, die any-to-any interworking, routing en service orchestration biedt. Deze hoogwaardige oplossing is ontworpen om signalering use cases voor netwerk- en IT-systemen van elke leverancier mogelijk te maken, zonder R & D.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer