Mobile Solutions

Mobile Signaling

Een enkele oplossing voor alle mobile signalering

Beheer alle mobiele netwerkcommunicatie.

Bij mobiele telecommunicatie is signalering het gebruik van berichten voor het regelen van de communicatie tussen de verschillende elementen binnen het mobiele netwerk. Dit kan een informatie-uitwisseling zijn met betrekking tot het opzetten en beheren van een telecommunicatie-spraakoproep, sms of datasessie. Voor alle beschikbare mobiele technologieën worden verschillende protocollen gebruikt, die specifieke routerings- en beveiligingsmogelijkheden per domein vereisen. Deze worden hieronder vermeld:

  • 2G/3G netwerk: SS7 Signaling MAP/CAP
  • 4G/LTE netwerk: Diameter Signaling
  • 5G netwerk: HTTP/2 Signaling

Het is belangrijk dat binnen elke Mobile Technology berichten naar een juiste bestemming binnen de Home PLMN kunnen worden gerouteerd en voor roaming doeleinden van en naar elke Visited PLMN. Daarnaast zijn de mogelijkheden van Protocol Interworking van vitaal belang om de terugval in technologie van 4G naar 3G te ondersteunen bij verlies van dekking of om een Circuit Switched FallBack (CSFB) te ondersteunen.

Infradata is toonaangevend expert in intelligente routerings- en interworking-oplossingen voor 2G / 3G-, 4G / LTE-, 5G-, IMS-, vaste, wifi-, IPX- en M2M-netwerken. Wij leveren Single Engine Signaling oplossingen en netwerktoepassingen voor de telecommunicatie-industrie.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer