Mobile Solutions

In de voorhoede van mobiele netwerkarchitectuur

Defining the mobile future.

De explosieve stijging van verbonden IoT-apparaten en groeiend netwerkverkeer zorgt ervoor dat het  evoluerende mobiele netwerk paradigma een omslagpunt bereikt. Operators zullen niet langer met een 'business-as-usual' mentaliteit succesvol concurreren met internetreuzen, voorbereidingen treffen op de komst van 5G of voldoen aan de stijgende vraag naar bandbreedte.

Het nieuwe model voor de mobiele netwerk economie is gestoeld op het realiseren van forse besparingen op kapitaal en operationele uitgaven. Gedistribueerde netwerkarchitecturen die nieuwe servicemodellen bevorderen, standaard open interfaces en snelle innovatie behoren eveneens tot deze Mobile Networking Economy.

De beloftes van 5G gaan dan ook veel verder dan het enkel bieden van hogere performance, hogere bandbreedte efficiëntie, ultra-lage latency of grootschalige sensornetwerken. Infradata maakt zich sterk voor de mogelijkheden die ontstaan voor cloud-native applicaties, nieuwe services en innovatie. Vanuit ons portfolio leveren wij end-to-end-oplossingen waarmee Next Generation netwerken worden vormgegeven.

Hieronder valt het realiseren van een slimme netwerkinfrastructuur en geoptimaliseerd vermogen om de exponentiële schaal voor connectiviteit te ondersteunen. Open de deur naar innovatieve toepassingen binnen verschillende markten met Mobile Solutions,  zoals het realiseren van Smart Connected Cities, Smart Manufacturing, connected health services, Virtual Reality of zelfrijdende voertuigen.

De meest innovatieve platforms voor het telecom ecosysteem

Infradata is toonaangevend op het gebied van intelligente routing- en interworking oplossingen voor 2G / 3G, 4G / LTE, 5G, IMS, Fixed, Wi-Fi, IPX en M2M-netwerken. Zo levert Infradata next-generation diameter signaling oplossingen en netwerktoepassingen voor de telecommunicatie-industrie.

Onze actieve 5G-roadmap ondersteunt serviceproviders met de netwerktransitie naar Next-Gen Core, met HTTP / 2 Proxy, Security Edge Protection Proxy (SEPP), 4G-5G-interworking en multi-protocols signaleringsorkestratie.

 

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Uitmuntende projectuitvoering

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Rechtstreeks toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Voor kwaliteit, snelheid en optimale wendbaarheid.

Onafhankelijke leverancier

Wij ontwerpen en leveren best-of-breed oplossingen.

Holistische benadering van beveiliging

Expertise voor alle fasen van het beveiligingsmodel: preventie, detectie en respons.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van geavanceerde diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer