Next-Generation

Diensten & Oplossingen

Diensten en oplossingen om jouw organisatie te transformeren.

Infradata is een internationale leverancier van geïntegreerde oplossingen en managed services: we bieden deskundig advies over cloudnetwerken, datacenters, Cyber Security, beveiliging en managed services.

In de hedendaagse snelle ideeëneconomie staan CIO's en de IT-teams waar zij leiding aan geven onder enorme druk. Om bedrijfsinnovatie aan te jagen en opwindende nieuwe IT-ervaringen aan te bieden, vaak met als grote uitdaging om dit te doen om gelijktijdig kosten te verlagen.

Infradata maakt gebruik van een open benadering om high-performance netwerk- en beveiligingsoplossingen te creëren.  Oplossingen om jouw digitale infrastructuur in een concurrentievoordeel te veranderen. Wij ontwikkelen veilige en software gedefinieerde netwerken die onze klanten vooruit helpen en transformatie stimuleren.

"Onze combinatie van netwerk- en beveiligingsdiensten biedt de veilige connectiviteit die je nodig hebt om jouw organisatie te beschermen en te laten groeien." - Sébastien Kher, CEO

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer