Experience Infradata

Executive Briefing Center

Breng je IT op één lijn met je strategische bedrijfsdoelen.

Focus op de doelen en uitdagingen van jouw bedrijf

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van cyberbeveiliging en cloudnetworking beschermt Infradata ondernemingen, serviceproviders, telecommunicatiebedrijven en overheden tegen cyberaanvallen die steeds gevaarlijker worden. In het Executive Briefing Center besteden we alle aandacht aan jouw specifieke behoeften op het gebied van beveiliging en networking en helpen we oplossingen op maat te maken voor jouw organisatie.

Een ervaring op maat, ontworpen voor jou

Een executive briefing op maat is bedoeld als een samenwerking tussen jou, executives van Infradata, en ons solutions-team. Dit biedt ruimte aan creatieve discussies gericht op de uitdagingen en mogelijkheden die voor jouw bedrijf gelden op het gebied van IT. Dankzij onze individuele betrokkenheid met jou bouwen we samen aan een sterk zakelijk partnerschap, wat bevorderlijk is voor gezamenlijke doelstellingen en versneld succes.

Tijdens een executive briefing ervaar je:

  • Aangepaste agenda's die zijn afgestemd op jouw specifieke zakelijke doelstellingen
  • Impactvolle gesprekken met executives en experts in de betreffende onderwerpen
  • Overzicht van de visie, missie en strategie van Infradata met betrekking tot jouw onderneming
  • Overtuigende demonstraties van producten en oplossingen

Executives en technische experts van Infradata zijn aanwezig om high-level bedrijfsstrategie te bespreken, gedetailleerde technische data te leveren en vragen te beantwoorden over jouw IT-doelstellingen.

“Via customized interactie in ons Executive Briefing Center maak je deel uit van een verrijkende, op samenwerking gerichte ervaring die een uitwisseling stimuleert tussen executives, productmanagers, solution experts en klanten van Infradata gebaseerd op de unieke behoeften van jouw organisatie.” - Sébastien Kher, CEO van Infradata International

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer