Life at Infradata

Stijn

Network & Security Engineer

"Tijdens mijn 5-jarige carrière bij Infradata heb ik al de mogelijkheid gekregen om trainingen te volgen en certificaten te behalen. Dit zorgt voor gedrevenheid en motivatie om uit je comfortzone te komen en je grenzen te verleggen."

Waarom heb je gekozen voor Infradata?

Infradata biedt Engineers van verschillende niveaus de kans om zich te verdiepen in Network & Security.  Hier word je niet in een hokje geplaatst, maar krijg je de kans om over verschillende aspecten te praten met de collega's bij Infradata Group. Tijdens mijn 5-jarige carrière bij Infradata heb ik al de mogelijkheid gekregen om trainingen te volgen en certificaten te behalen. Dit zorgt voor gedrevenheid en motivatie om uit je comfortzone te komen en je grenzen te verleggen.

Wat doe je bij Infradata?

Ik maak deel uit van het iTAC team (Infradata Technical Assistance Center). Hier krijg ik de mogelijkheid om met verscheidene domeinen om te gaan, waaronder managed services, projects & support. Dit houdt in dat mijn dagindeling steeds  verschillend is en ik mij kan blijven ontwikkelen. Tot op vandaag behaalde ik verschillende certificaten op gebied van Network, Security & Systems verbonden aan verschillende leveranciers zoals Juniper, F5, Huawei, Fortigate,... . Hierdoor kan ik onze klanten de juiste technische hulp aanbieden om samen de problemen te bespreken en de nodige oplossingen te voorzien.

De projecten die ik uitwerk, worden samen met de klant tot in detail besproken en dit om miscommunicatie te vermijden, de klantenrelatie te verbeteren en de nodige technische ondersteuning te bieden. Elke klant heeft zijn eigen visie en zal dit in samenspraak met infradata overleggen om de juiste oplossing te voorzien.

Als ik vertrek naar het werk, kijk ik uit naar...

Customer satisfaction is één van mijn belangrijkste prioriteiten om mijn dag mee af te sluiten. Een dag heeft in totaal 24 uur, een 9-to-5 mentaliteit staat ook niet in mijn woordenboek. Een klant die het infradata support nummber belt, heeft hoogstwaarschijnlijk een kritisch incident dat ASAP en grondig moet worden bekeken en opgelost. Om de klantentevredenheid optimaal te behouden, sta ik dan ook altijd voor hen klaar.

Onze kernwaarden

Infradata is een collectief van unieke individuen, die elk specialist zijn op hun gebied. We bouwen aan een toekomst die geïntegreerd, veilig en inspirerend is. We doen dingen graag anders, maar altijd met behoud van kwaliteit en onbeperkte creativiteit. Onze unieke bedrijfscultuur draait om betrokken professionaliteit, een sterke teamgeest en een inspirerende werkomgeving.

PERFORMANCE: altijd een extra stap zetten.

PASSIE: De status-quo uitdagen.

FLEXIBILITEIT: Het omarmen van verandering als de enige constante.

PRAGMATISCH: we houden het eenvoudig en zijn rechtdoorzee.

OUT OF THE BOX: Anders denken dan alle anderen.

GROEI: Continue verbetering en ontwikkeling.

Uitgelichte vacatures

Je hebt banen – én je hebt carrières! De kans om bij te dragen aan échte betekenisvolle oplossingen. De mogelijkheid om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren. Het vooruitzicht omringd te zijn door slimme, ambitieuze, gemotiveerde mensen – dag in, dag uit. Dat is het soort werk dat je mag verwachten bij Infradata. Klinkt aantrekkelijk? Sluit je bij ons aan!

Solliciteer nu

Vergroot je carrière-kansen. 
Ontwikkel zakelijke en persoonlijke vaardigheden terwijl wij jouw successen belonen!

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team kijkt er naar uit om contact met je op te nemen!

Solliciteer  

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer