Life at Infradata

Stijn

Network & Security Engineer

"Tijdens mijn 5-jarige carrière bij Infradata heb ik al de mogelijkheid gekregen om trainingen te volgen en certificaten te behalen. Dit zorgt voor gedrevenheid en motivatie om uit je comfortzone te komen en je grenzen te verleggen."

Waarom heb je gekozen voor Infradata?

Infradata biedt Engineers van verschillende niveaus de kans om zich te verdiepen in Network & Security.  Hier word je niet in een hokje geplaatst, maar krijg je de kans om over verschillende aspecten te praten met de collega's bij Infradata Group. Tijdens mijn 5-jarige carrière bij Infradata heb ik al de mogelijkheid gekregen om trainingen te volgen en certificaten te behalen. Dit zorgt voor gedrevenheid en motivatie om uit je comfortzone te komen en je grenzen te verleggen.

Wat doe je bij Infradata?

Ik maak deel uit van het iTAC team (Infradata Technical Assistance Center). Hier krijg ik de mogelijkheid om met verscheidene domeinen om te gaan, waaronder managed services, projects & support. Dit houdt in dat mijn dagindeling steeds  verschillend is en ik mij kan blijven ontwikkelen. Tot op vandaag behaalde ik verschillende certificaten op gebied van Network, Security & Systems verbonden aan verschillende leveranciers zoals Juniper, F5, Huawei, Fortigate,... . Hierdoor kan ik onze klanten de juiste technische hulp aanbieden om samen de problemen te bespreken en de nodige oplossingen te voorzien.

De projecten die ik uitwerk, worden samen met de klant tot in detail besproken en dit om miscommunicatie te vermijden, de klantenrelatie te verbeteren en de nodige technische ondersteuning te bieden. Elke klant heeft zijn eigen visie en zal dit in samenspraak met infradata overleggen om de juiste oplossing te voorzien.

Als ik vertrek naar het werk, kijk ik uit naar...

Customer satisfaction is één van mijn belangrijkste prioriteiten om mijn dag mee af te sluiten. Een dag heeft in totaal 24 uur, een 9-to-5 mentaliteit staat ook niet in mijn woordenboek. Een klant die het infradata support nummber belt, heeft hoogstwaarschijnlijk een kritisch incident dat ASAP en grondig moet worden bekeken en opgelost. Om de klantentevredenheid optimaal te behouden, sta ik dan ook altijd voor hen klaar.

Our core values

We are a collective of unique individuals, each a master of their art. We are dedicated to shaping a future that is more integrated, secure and inspiring. We believe in doing things differently. Without compromise to excellence or limits on creativity. Our unique corporate culture is focused on devoted professionalism, strong teambuilding and creating an inspiring working environment.

PERFORMANCE: Always going the extra mile.

PASSION: Challenging the status quo.

FLEXIBILITY: Embracing change as the only constant.

PRAGMATIC: Simple and straightforward attitude.

OUT OF THE BOX: Thinking different than everybody else.

GROWTH: Continuous improvement and development.

Featured openings

There are jobs - and then there are careers. The chance to do the kind of work that adds up to something meaningful. The opportunity to challange yourself and learn new skills. The prospect of being surrounded by smart, ambitious, motivated people, day-in and day-out. That's the kind of work you can expect to do at Infradata. Sound appealing? Come join us!

See all open positions

Solliciteer nu

Vergroot je carrière-kansen. 
Ontwikkel zakelijke en persoonlijke vaardigheden terwijl wij jouw successen belonen!

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team kijkt er naar uit om contact met je op te nemen!

Solliciteer