Life at Infradata

Jurgen

Certified Network Support Engineer

“Werken met bedrijven zoals Ebay Classifieds Group, het leveren van state-of-the-art netwerkoplossingen aan onze klanten en het hebben van gepassioneerde collega's die altijd ondersteunend zijn, maakt me trots deel uit te maken van Infradata.” - Jurgen, Certified Network Support engineer  at Infradata

Hoe ben je jouw carrière gestart bij Infradata?

Na het behalen van mijn bachelor in netwerkinfrastructuur en management ben ik bij Infradata gaan studeren. Tijdens mijn stage leerde ik snel dat Infradata zijn mensen aanmoedigt om hun technische vaardigheden te ontwikkelen en te profiteren van het werken met goed geïnformeerde collega's met netwerkexpertise en hands-on ervaring. Na mijn stage bij Infradata was ik erg blij om deel uit te maken van het supportteam van Infradata en het personeelsbestand als geheel.

Wat doe je als Support Engineer?

Via onze Direct Expert Access-aanpak helpt ons support team klanten om uitdagende netwerkcomplexiteiten op te lossen. Dat doen wij 24/7 wanneer zich problemen voordoen. Ik ben een fulltime gecertificeerde ondersteuningsingenieur bij Infradata, met certificeringen variërend van F5 201 en BIG IP 301 LTM tot Fortigate Network-beveiligingsprofessional, evenals diverse certificeringen van Juniper Networks. Mijn dagelijkse activiteiten variëren van het leveren van ondersteuning tot het bedenken van de beste oplossingen voor de technische en organisatorische uitdagingen waarmee onze klanten geconfronteerd worden.

Elke dag bij Infradata is anders. Ik werk met klanten die actief zijn in een breed scala van industrieën, waarbij elk van hen zijn eigen specifieke doelstellingen heeft. Er zijn veel goede use-cases en dankzij mijn eigen vaardigheden en de ervaring van deskundige collega's, help ik klanten met het oplossen van uitdagingen, terwijl ik leer over nieuwe infrastructuur- en beveiligingsoplossingen.

 

Waarom Infradata?

Door met bedrijven als Ebay samen te werken om geavanceerde oplossingen te bieden, gepassioneerde collega's te hebben die altijd meewerken, ben ik er trots op deel uit te maken van Infradata. Via het Infradata educational program heb ik altijd de mogelijkheid om mijn vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe certificeringen te behalen op verschillende technische gebieden. Dit is een belangrijke reden voor mij om bij Infradata te werken.

Ik heb ook toegang gekregen tot het Infradata Lab, waar we kunnen testen en spelen met geweldige nieuwe hardwaretechnologieën en softwareproducten. Het lab is een erg leuke manier om nieuwe technologieën te leren kennen en productbeperkingen te testen, zodat het volledige potentieel voor klanten ontdekt en benut kan worden.

Ik kijk ook al uit naar onze volgende maandelijkse Security meeting, waar we op de hoogte gebracht worden van de nieuwste trends op het gebied van beveiliging, evenals af en toe een hamburger-challenge en evenementen zoals een ski-reis of een collega-evenement op het strand.

Onze kernwaarden

Infradata is een collectief van unieke individuen, die elk specialist zijn op hun gebied. We bouwen aan een toekomst die geïntegreerd, veilig en inspirerend is. We doen dingen graag anders, maar altijd met behoud van kwaliteit en onbeperkte creativiteit. Onze unieke bedrijfscultuur draait om betrokken professionaliteit, een sterke teamgeest en een inspirerende werkomgeving.

PERFORMANCE: altijd een extra stap zetten.

PASSIE: De status-quo uitdagen.

FLEXIBILITEIT: Het omarmen van verandering als de enige constante.

PRAGMATISCH: we houden het eenvoudig en zijn rechtdoorzee.

OUT OF THE BOX: Anders denken dan alle anderen.

GROEI: Continue verbetering en ontwikkeling.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer