Life at Infradata

Jan-Willem

Account Director

"Teamwork, chemie en de wens om echt de beste oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen, maken Infradata een geweldige plek om te werken." - Jan-Willem Sipman, Account Director bij Infradata

Waarom Infradata?

Bij Infradata gaat het altijd om het hebben van de passie om samen te werken zodat wij onze doelen als team bereiken. Gedurende de afgelopen vijf jaar is die informele en doelgerichte mindset alleen maar sterker geworden. Toen ik mijn carrière hier begon als een verkoopmedewerker heb ik nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen en de huidige rol als accountmanager kunnen vervullen - het bewijs dat Infradata je in staat stelt om je carrière te laten groeien.

Als sales vertegenwoordiger zou je mogelijk een lead in Hawaï kunnen identificeren. Infradata is het type bedrijf dat zou zeggen: "Waarom ben je nog niet in dat vliegtuig naar Hawaï gestapt!?". Bij Infradata creëer je jouw eigen kansen, terwijl je ondersteuning krijgt om de doelen te bereiken die je voor ogen hebt.

Infradata gelooft in 'leren door te doen'. Je krijgt de tools en kansen om je eigen omgeving vorm te geven. Van daaruit kan je leren en nieuwe zakelijke vaardigheden ontwikkelen. De persoonlijke vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt van Infradata, evenals een hoge mate van verantwoordelijkheid en goed geïnformeerde collega's, stelt je in staat een carrière zonder grenzen na te streven. Teamwork, de chemie en de wens om echt de beste oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen, maken Infradata een geweldige plek om te werken.

Wat doe je als Account Director?

Ik werk voornamelijk met Mobile & Fixed Network Operators in de BeNeLux. Deze accounts staan ​​voor grote uitdagingen, zowel vanuit technisch als vanuit zakelijk oogpunt. Als Account Director ben ik verantwoordelijk voor het beheren van relaties met veel klanten en zorg ik ervoor dat de oplossingen die we aanbieden de beste zijn om ze echt te helpen deze uitdagingen op te lossen. Daarnaast organiseer ik af en toe Lunch & Learn-evenementen waarbij Infradata-experts en klanten kennis delen over nieuwe technologieën, beveiligingstrends en ontwikkelingen binnen de netwerkindustrie.

"Je krijgt de tools en kansen om je eigen omgeving vorm te geven. Van daaruit kan je leren en nieuwe zakelijke vaardigheden ontwikkelen. De persoonlijke vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt van Infradata, evenals een hoge mate van verantwoordelijkheid en goed geïnformeerde collega's, stelt je in staat een carrière zonder grenzen na te streven."

Onze kernwaarden

Infradata is een collectief van unieke individuen, die elk specialist zijn op hun gebied. We bouwen aan een toekomst die geïntegreerd, veilig en inspirerend is. We doen dingen graag anders, maar altijd met behoud van kwaliteit en onbeperkte creativiteit. Onze unieke bedrijfscultuur draait om betrokken professionaliteit, een sterke teamgeest en een inspirerende werkomgeving.

PERFORMANCE: altijd een extra stap zetten.

PASSIE: De status-quo uitdagen.

FLEXIBILITEIT: Het omarmen van verandering als de enige constante.

PRAGMATISCH: we houden het eenvoudig en zijn rechtdoorzee.

OUT OF THE BOX: Anders denken dan alle anderen.

GROEI: Continue verbetering en ontwikkeling.

Sluit je aan bij ons team

Maak de volgende stap in je carrière.

Ontwikkel zakelijke en persoonlijke vaardigheden terwijl wij jouw successen belonen. Bel ons of laat een bericht achter.

Stuur een bericht Bel ons 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer