Life at Infradata

Ditri

Mobile solutions architect

"Infradata biedt de kansen en mogelijkheden via opleiding/zelfstudie om praktijkkennis op te doen en toe te passen met een high-end testomgeving."

Waarom heb je gekozen voor Infradata?

Toen ik startte bij Infradata was dit een kleine dynamisch bedrijf met een grote kennis en passie op gebied van networking en security. Dit trok mijn aandacht en daar wilde ik graag aan bijdragen. Met mijn ervaring op het gebied van mobiele netwerken kreeg ik alle vrijheid om bestaande en nieuwe klanten te consulteren met onze oplossingen en visie. Hierbij kon ik steeds rekenen op mijn collega’s om als een team een totaaloplossing aan onze klanten te bieden die zowel veilig als schaalbaar zijn.

Omwille van het internationaal karakter van het bedrijf werd mij ook steeds de kans gegeven om internationale opdrachten te ondersteunen, dit zorgde ervoor dat elke dag en elke opdracht wel iets nieuws met zich meebrengt. 

Wat doe je bij Infradata?

Als mobile solutions architect ben ik verantwoordelijk voor de oplossingen en diensten die we aanbieden aan onze klanten. Hierbij ondersteun ik onze sales mensen in België alsook de sales in onze andere internationale vestigingen tijdens technische meetings, Lunch en Learn sessies en RFP’s. Luisteren naar de klant is hierbij zeer belangrijk om de juiste oplossing en/of dienst uit ons portfolio te selecteren.

Het contact met de praktische uitvoering blijft ook bestaan daar we met regelmatig ook een Proof of Concept of demo bij onze klanten geven om de mogelijkheden en flexibiliteit van onze oplossingen te demonstreren.

De grootste uitdaging in mijn job is...

Steeds up to date blijven met de technologische veranderingen binnen ons kennisdomein zoals virtualisatie en de mobiele evolutie van LTE naar 5G. Onze taak als Infradata bestaat erin onze klanten hierin te begeleiden en te adviseren wat de voor- en nadelen van deze nieuwigheden zijn en hoe zij hierin kunnen evolueren. Infradata biedt de kansen en mogelijkheden via opleiding/zelfstudie om die kennis op te doen en zelfs praktisch onder de knie te krijgen met een high-end testomgeving.

Onze kernwaarden

Infradata is een collectief van unieke individuen, die elk specialist zijn op hun gebied. We bouwen aan een toekomst die geïntegreerd, veilig en inspirerend is. We doen dingen graag anders, maar altijd met behoud van kwaliteit en onbeperkte creativiteit. Onze unieke bedrijfscultuur draait om betrokken professionaliteit, een sterke teamgeest en een inspirerende werkomgeving.

PERFORMANCE: altijd een extra stap zetten.

PASSIE: De status-quo uitdagen.

FLEXIBILITEIT: Het omarmen van verandering als de enige constante.

PRAGMATISCH: we houden het eenvoudig en zijn rechtdoorzee.

OUT OF THE BOX: Anders denken dan alle anderen.

GROEI: Continue verbetering en ontwikkeling.

Uitgelichte vacatures

Je hebt banen – én je hebt carrières! De kans om bij te dragen aan échte betekenisvolle oplossingen. De mogelijkheid om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren. Het vooruitzicht omringd te zijn door slimme, ambitieuze, gemotiveerde mensen – dag in, dag uit. Dat is het soort werk dat je mag verwachten bij Infradata. Klinkt aantrekkelijk? Sluit je bij ons aan!

Bekijk alle vacatures

Sluit je aan bij ons team

Maak de volgende stap in je carrière.

Ontwikkel zakelijke en persoonlijke vaardigheden terwijl wij jouw successen belonen. Bel ons of laat een bericht achter.

Give us a call or leave us a message. Our team is looking forward to get in touch!

Stuur een bericht Bel ons 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer