Life at Infradata

Ditri

Mobile solutions architect

"Infradata biedt de kansen en mogelijkheden via opleiding/zelfstudie om praktijkkennis op te doen en toe te passen met een high-end testomgeving."

Waarom heb je gekozen voor Infradata?

Toen ik startte bij Infradata was dit een kleine dynamisch bedrijf met een grote kennis en passie op gebied van networking en security. Dit trok mijn aandacht en daar wilde ik graag aan bijdragen. Met mijn ervaring op het gebied van mobiele netwerken kreeg ik alle vrijheid om bestaande en nieuwe klanten te consulteren met onze oplossingen en visie. Hierbij kon ik steeds rekenen op mijn collega’s om als een team een totaaloplossing aan onze klanten te bieden die zowel veilig als schaalbaar zijn.

Omwille van het internationaal karakter van het bedrijf werd mij ook steeds de kans gegeven om internationale opdrachten te ondersteunen, dit zorgde ervoor dat elke dag en elke opdracht wel iets nieuws met zich meebrengt. 

Wat doe je bij Infradata?

Als mobile solutions architect ben ik verantwoordelijk voor de oplossingen en diensten die we aanbieden aan onze klanten. Hierbij ondersteun ik onze sales mensen in België alsook de sales in onze andere internationale vestigingen tijdens technische meetings, Lunch en Learn sessies en RFP’s. Luisteren naar de klant is hierbij zeer belangrijk om de juiste oplossing en/of dienst uit ons portfolio te selecteren.

Het contact met de praktische uitvoering blijft ook bestaan daar we met regelmatig ook een Proof of Concept of demo bij onze klanten geven om de mogelijkheden en flexibiliteit van onze oplossingen te demonstreren.

De grootste uitdaging in mijn job is...

Steeds up to date blijven met de technologische veranderingen binnen ons kennisdomein zoals virtualisatie en de mobiele evolutie van LTE naar 5G. Onze taak als Infradata bestaat erin onze klanten hierin te begeleiden en te adviseren wat de voor- en nadelen van deze nieuwigheden zijn en hoe zij hierin kunnen evolueren. Infradata biedt de kansen en mogelijkheden via opleiding/zelfstudie om die kennis op te doen en zelfs praktisch onder de knie te krijgen met een high-end testomgeving.

Our core values

We are a collective of unique individuals, each a master of their art. We are dedicated to shaping a future that is more integrated, secure and inspiring. We believe in doing things differently. Without compromise to excellence or limits on creativity. Our unique corporate culture is focused on devoted professionalism, strong teambuilding and creating an inspiring working environment.

PERFORMANCE: Always going the extra mile.

PASSION: Challenging the status quo.

FLEXIBILITY: Embracing change as the only constant.

PRAGMATIC: Simple and straightforward attitude.

OUT OF THE BOX: Thinking different than everybody else.

GROWTH: Continuous improvement and development.

Featured openings

There are jobs - and then there are careers. The chance to do the kind of work that adds up to something meaningful. The opportunity to challange yourself and learn new skills. The prospect of being surrounded by smart, ambitious, motivated people, day-in and day-out. That's the kind of work you can expect to do at Infradata. Sound appealing? Come join us!

See all open positions

Apply now

We enable personal development, reward success and truly help grow your career.

Give us a call or leave us a message. Our team is looking forward to get in touch!

Leave message Call now