Life at Infradata

Anne

Sales Executive

"Ik heb een geweldig team met technische specialisten achter me staan, die mij helpen met diepgaande en complexe vragen van onze klanten."

In de ochtend, drink ik mijn koffie…

Zwart! Espresso doppio en kraanwater erbij alsjeblieft! Als ik in de vroege ochtend op weg ben naar een klantenbezoek, trakteer ik mijzelf op een Flat White met sojamelk :)

Als ik opsta om naar het werk te gaan kijk ik uit naar ...

Het eerste nummer op de radio als ik naar mijn werk rijd. Dit helpt mij altijd om goed aan de dag te beginnen!
Daarnaast kijk ik altijd uit naar het zien van mijn collega's en het werken aan mijn accountplannen of prospectbezoeken. Het klinkt waarschijnlijk goedkoop, maar ik krijg echt energie als ik nieuwe bedrijven vind om Infradata bij te introduceren.

Ik ben met name verantwoordelijk voor...

Business development, plannen maken over hoe en wanneer potentiële klanten te bereiken en de juiste mensen aan tafel krijgen. Verder ondersteun en help ik bestaande klanten met hun bestaande cloudnetwerk, cyber security of roadmap.

Mijn typische dag... 

Er is geen typische dag bij Infradata! Dit is zo'n dynamisch bedrijf dat elke dag anders is. Als Sales Consultant werk je altijd aan uiteenlopende cases met diverse klanten met ieder andere wensen en eisen. Elke dag is uniek bij Infradata.

Join us!

"Technology is important, but it’s our people who make the difference.”

Jorinke de Hek
Corporate Recruiter

Het leukste van mijn werk is...

Dat ik bedrijven mag bezoeken die netwerk- en / of beveiligingsproblemen hebben die zij niet zelf kunnen oplossen. Ze zijn vaak verbaasd over de expertise en kennis die Infradata in huis heeft. Ik word ook elke keer verrast door de impactvolle oplossingen die wij aanbieden vanuit ons uitgebreide portfolio.

Mijn grootste uitdaging is...

Om niet te verdrinken in de complexiteit van technologieën die aangeboden oplossingen aandrijven. Ik ben verantwoordelijk voor accountmanagement en heb een geweldig team met technische specialisten achter mij, die me altijd kunnen helpen met de diepgaande en complexe vragen van onze klanten.

Ik begon mijn carrière bij Infradata ...

In februari 2018 zocht ik naar een positie waarin ik in langetermijnrelaties kon investeren en van waaruit ik waarde kon toevoegen aan de business van de klant. Door hen daadwerkelijk te helpen met het oplossen van problemen of door beheer uit handen te nemen omdat zij dat zelf niet kunnen. Bovendien is persoonlijke ontwikkeling voor mij erg belangrijk. Infradata geeft mij het vermogen om te groeien binnen mijn carrière. Bij Infradata vond ik al deze ingrediënten en bovendien werk ik nu bij een internationaal bedrijf met Nederlandse wortels! :)

Onze kernwaarden

Infradata is een collectief van unieke individuen, die elk specialist zijn op hun gebied. We bouwen aan een toekomst die geïntegreerd, veilig en inspirerend is. We doen dingen graag anders, maar altijd met behoud van kwaliteit en onbeperkte creativiteit. Onze unieke bedrijfscultuur draait om betrokken professionaliteit, een sterke teamgeest en een inspirerende werkomgeving.

PERFORMANCE: altijd een extra stap zetten.

PASSIE: De status-quo uitdagen.

FLEXIBILITEIT: Het omarmen van verandering als de enige constante.

PRAGMATISCH: we houden het eenvoudig en zijn rechtdoorzee.

OUT OF THE BOX: Anders denken dan alle anderen.

GROEI: Continue verbetering en ontwikkeling.

Uitgelichte vacatures

Je hebt banen – én je hebt carrières! De kans om bij te dragen aan échte betekenisvolle oplossingen. De mogelijkheid om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren. Het vooruitzicht omringd te zijn door slimme, ambitieuze, gemotiveerde mensen – dag in, dag uit. Dat is het soort werk dat je mag verwachten bij Infradata. Klinkt aantrekkelijk? Sluit je bij ons aan!

Bekijk alle vacatures

Sluit je aan bij ons team

Maak de volgende stap in je carrière.

Ontwikkel zakelijke en persoonlijke vaardigheden terwijl wij jouw successen belonen. Bel ons of laat een bericht achter.

Stuur een bericht Bel ons