Jumpstart your career!

Infradata Academy

Infradata Graduate Programme

Ontdek de voordelen van het Infradata Graduate-programma!

Of je nu deelneemt aan technische of commerciële functies van het Infradata Graduate-programma, je krijgt een ongeëvenaarde training die van grote waarde is voor jouw loopbaan. We hebben het programma ontworpen om opmerkelijke kandidaten zoals jij te voorzien van bedrijfskennis en om je training te geven die nodig zijn om een ​​toekomstig leidinggevende te worden.

Vanaf het begin neem je deel aan een uitgebreid Onboarding-programma van waaruit je systematisch kennis maakt met alle delen van de organisatie. Afhankelijk van het door jou gekozen pad, neem je deel aan een ontwikkelingsprogramma van zes tot twaalf maanden. Dieze periodes omvatten twee of drie rotaties die leren op de werkvloer combineren met formele trainingsmogelijkheden. Je krijgt stimulerende, hands-on functies toegewezen en hebt de mogelijkheid om vertrouwd te raken met onze bedrijfscultuur en bedrijfswaarden.

Naast een competitief startsalaris en andere openstaande voordelen, heb je de mogelijkheid om je te verdiepen en kennis uit te breiden door gestructureerd te leren en bij te dragen aan baanbrekende projecten. Ondertussen wordt je ondersteund door een directe supervisor die begeleiding en constructieve feedback biedt, evenals een uitstekend mentorschapsprogramma.

Contact us

Talk to our HR manager and find out why Infradata is a great place to work!

Send message

Infradata Graduate Programme in één oogopslag

  • 6-12 maanden Development Programma met rotatie afhankelijk van de door jou gekozen richting.
  • Uitdagende en substantiële verantwoordelijkheden vanaf binnenkomst, waardoor jouw prestaties direct bijdragen aan het succes van Infradata.
  • Een gestructureerd programma, die hoog gewaardeerd wordt binnen diverse sectoren.
  • Werken in een wereldwijd actief bedrijf waarbij je om leert gaan met reële en mooie uitdagingen.
  • Goede balans tussen werken en plezeier hebben! 

Daarom Infradata

Ontdek een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van Cyber Security en Cloud Networking. Er is nog nooit een betere tijd geweest om binnen deze tech-gedreven industrie te werken. Met een carrière bij Infradata heb je een belangrijke rol binnen innovatieve en unieke projecten die een onovertroffen ervaringen bieden. Infradata heeft een track record van baanbrekende projecten over de hele wereld. Dit zijn niet alleen technische prestaties. Het zijn de resultaten van een bedrijf dat vooruitgang écht waardeert, waarbij je constant wordt aangemoedigd om nieuwe manieren van denken en (samen)werken te verkennen.

Prestigieuze klanten en cutting-edge projecten.

Werk met getalenteerde mensen.

Agile en lean.

Regelmatig events en team drinks.

Internationale carrière-kansen.

Infradata Graduate Programme

Meld je vandaag nog aan!

Voor het Infradata Graduate Program moet je in je laatste jaar zitten of afgestudeerd zijn aan een erkende universiteit, hogeschool of businessschool. Neem voor meer informatie over ons afstudeerprogramma contact met ons.

Aanmelden

Apply now