Sluit je aan bij ons team!

Jouw carrière bij Infradata

Maak connecties die het verschil maken – bij Infradata.

Infradata is een snelgroeiende provider van infrastructuurtechnologie en we zijn niet van plan om het langzamer aan te doen!

Infradata is een dynamisch en innovatief bedrijf met mensen die hard werken aan fantastische oplossingen en services. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe mensen met de juiste kennis en het enthousiasme om de verwachtingen van klanten te overtreffen. We bieden een creatieve en toekomstgerichte werkomgeving, een concurrerend salaris en legendarische lunches. 

Wij zijn een jong, getalenteerd en hecht team van enthousiaste professionals. We zijn allemaal toegewijde teamspelers die een passie hebben voor netwerk- en beveiligingstechnologie en er al onze energie aan wijden.

We koesteren jouw ondernemersgeest

We gaan de uitdaging aan met veranderende markten, projecten en de toenemende behoeften van onze klanten. We zien de waarde van voortdurend nadenken over onze methoden, het opdoen van nieuwe vaardigheden en het verwelkomen van nieuwe talenten, onafhankelijke denkers en makers.

We geven jou de middelen en ruimte die je nodig hebt om jouw eigen beslissingen te nemen en om ondernemend te zijn. We moedigen initiatief aan, bevorderen individuele verantwoordelijkheid en stimuleren innovatief denken en agile werken. Jouw ondernemersgeest is ons succes.

Solliciteer vandaag nog!

Neem contact op

Neem contact op met onze recruiter en ontdek waarom Infradata een 'great place to work' is!

Uitgelichte vacatures

Je hebt banen – én je hebt carrières! De kans om bij te dragen aan échte betekenisvolle oplossingen. De mogelijkheid om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren. Het vooruitzicht omringd te zijn door slimme, ambitieuze, gemotiveerde mensen – dag in, dag uit. Dat is het soort werk dat je mag verwachten bij Infradata. Klinkt aantrekkelijk? Sluit je bij ons aan!

Bekijk alle vacatures

Life at Infradata

Meet our people

Onze kernwaarden

Infradata is een collectief van unieke individuen, die elk specialist zijn op hun gebied. We bouwen aan een toekomst die geïntegreerd, veilig en inspirerend is. We doen dingen graag anders, maar altijd met behoud van kwaliteit en onbeperkte creativiteit. Onze unieke bedrijfscultuur draait om betrokken professionaliteit, een sterke teamgeest en een inspirerende werkomgeving.

PERFORMANCE: altijd een extra stap zetten.

PASSIE: De status-quo uitdagen.

FLEXIBILITEIT: Het omarmen van verandering als de enige constante.

PRAGMATISCH: we houden het eenvoudig en zijn rechtdoorzee.

OUT OF THE BOX: Anders denken dan alle anderen.

GROEI: Continue verbetering en ontwikkeling.

Infradata Academy

Ontdek de voordelen van het Infradata Graduate Programme

Of je nu deelneemt aan het technische of commerciële traject van het Infradata Graduate-programma, je krijgt een ongeëvenaarde training die jouw loopbaan structureel zal verbeteren. We hebben het programma ontworpen om opmerkelijke kandidaten zoals jij praktijkkennis en trainingen te geven die je nodig hebt om een toekomstig leidinggevende of top-expert te worden binnen diverse sectoren.

Graduate Programme

Extra's

Dit zijn zomaar een paar extraatjes die we je kunnen bieden.

 • Vrije keuze van werklocatie
 • Persoonlijk ontwikkelingsbudget
 • Prestigieuze klanten en cutting-edge projecten
 • Een moderne laptop en smartphone
 • Werken binnen een getalenteerd team
 • Een lean en agile organisatie
 • Jaarlijkse bedrijfsuitjes
 • Regelmatige evenementen en borrels
 • Prestatiebonus
 • Internationale carrièrekansen
 • Een goede kop koffie

Solliciteer nu!

Vergroot je carrière-kansen.
Ontwikkel zakelijke en persoonlijke vaardigheden terwijl wij jouw successen belonen!

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team kijkt er naar uit om contact met je op te nemen!

Solliciteer nu Bel nu