Kom bij ons team!

Jouw carrière bij Infradata

Maak connecties die het verschil maken – met Infradata.

Infradata is een snelgroeiende provider van infrastructuurtechnologie en we zijn niet van plan om het langzamer aan te doen!

Bekijk alle vacatures

Infradata is een dynamisch en innovatief bedrijf met mensen die hard werken aan fantastische oplossingen en services. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe mensen met de juiste kennis en het enthousiasme om de verwachtingen van klanten te overtreffen. We bieden een creatieve en toekomstgerichte werkomgeving, een concurrerend salaris en legendarische lunches. 

"Onze mensen zijn jong van geest, enthousiast en zitten barstensvol talent. We zijn stuk voor stuk bevlogen teamspelers op het gebied van netwerken en beveiliging. Daar steken we al onze energie in." – Network Engineer

We koesteren jouw ondernemersgeest

We gaan de uitdaging aan van onze veranderende markten en projecten en de toenemende behoeften van onze klanten. We zien de waarde van voortdurend nadenken over onze methoden, het opdoen van nieuwe vaardigheden en het verwelkomen van nieuwe talenten, onafhankelijke denkers en makers.

We geven jou de middelen en ruimte die je nodig hebt om jouw eigen beslissingen te nemen en om ondernemend te zijn. We moedigen initiatief aan, bevorderen individuele verantwoordelijkheid en stimuleren innovatief denken en agile werken. Jouw ondernemersgeest is ons succes. Doe mee en solliciteer vandaag nog!

Internationale vestigingen

Infradata heeft kantoren in of nabij Amsterdam, Brussel, Frankfurt, Parijs, Londen, San Francisco en Warschau.

Neem contact op

“Technologie is belangrijk, maar onze mensen maken het verschil.” - Natascha Smit, HR

Uitgelichte vacatures

Je hebt banen – en je hebt carrières. De kans om werk te doen dat bijdraagt aan iets van betekenis. De mogelijkheid om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren. Het vooruitzicht omringd te zijn door slimme, ambitieuze, gemotiveerde mensen – dag in, dag uit. Dat is het soort werk dat je mag verwachten bij Infradata. Klinkt aantrekkelijk? Sluit je bij ons aan!

Bekijk alle vacatures

Onze kernwaarden

Infradata is een collectief van unieke individuen, die elk specialist zijn op hun gebied. We bouwen aan een toekomst die geïntegreerd, veilig en inspirerend is. We doen dingen graag anders, maar altijd met behoud van kwaliteit en onbeperkte creativiteit. Onze unieke bedrijfscultuur draait om betrokken professionaliteit, een sterke teamgeest en een inspirerende werkomgeving.

PERFORMANCE: altijd een extra stap zetten.

PASSIE: De status-quo uitdagen.

FLEXIBILITEIT: Het omarmen van verandering als de enige constante.

PRAGMATISCH: we houden het eenvoudig en zijn rechtdoorzee.

OUT OF THE BOX: Anders denken dan alle anderen.

GROEI: Continue verbetering en ontwikkeling.

Extraatjes

Dit zijn zomaar een paar extraatjes die we je kunnen bieden.

 • Vrije keuze van werklocatie
 • Persoonlijk ontwikkelingsbudget
 • Prestigieuze klanten en cutting-edge projecten
 • Een moderne laptop en smartphone
 • Werken binnen een getalenteerd team
 • Een lean en agile organisatie
 • Jaarlijkse bedrijfsuitjes
 • Regelmatige evenementen en borrels
 • Prestatiebonus
 • Internationale carrièrekansen
 • Een goede kop koffie

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer