Firewalls

Wat is een Firewall?

Een firewall heeft in een computernetwerk en/of op een computer het doel te voorkomen dat ongewenst verkeer van de ene netwerkzone terecht komt in een andere, teneinde de veiligheid in de laatstgenoemde te verhogen. Het beschermde netwerk is vaak een intranet of intern netwerk, en dit wordt beschermd tegen het internet. Het ongewenste verkeer bestaat bijvoorbeeld uit aanvallen van hackers en crackers (krakers), computervirussen, spyware, spam en denial of service attacks.

Infradata: Experts in Firewalls

Infradata heeft jarenlange ervaring en een surplus aan expertise met het integreren van firewalls binnen grote en complexe netwerken. Met hoge partner-statussen bij Juniper Networks en Palo Alto Networks kan Infradata u de beste voorwaarden scheppen om een zo efficiënt mogelijke oplossing te creëren voor uw netwerk.

Managed Firewalls

Heeft u al eens over de mogelijkheid nagedacht om de firewalls in uw netwerk te laten managen door Infradata? Infradata managed reeds jaren de netwerk beveiliging van een aantal zeer vooraanstaande organisaties. Geinteresseerd in de Managed Firewall oplossingen van Infradata?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek of een Infradata Vulnerability Scan aan.

Voor meer informatie over de Managed Firewall service van Infradata, kunt u contact met ons opnemen op 071-7501525 of mailen naar info@infradata.nl.

 

Firewalls partners

Juniper Networks
McAfee Security
Palo Alto Networks

Firewalls referenties

Ziggo
Esprit Telecom
Coolblue
Interconnect
Hosting2Go
Proserve
Lukoil
Edutel
Keenondots
ACN Europe
Uniserver
NXS
Intermax
Gamania